Bröllop Fest & Event


Bröllop Catering Malmö Lund Bröllopsmeny
Catering till Ert Bröllop – Buffé catering & Tre rätter menyer

Bröllopet är en av de största dagarna i en människas liv, en dag som man kommer att minnas för evigt och en dag då inget får gå fel. Vi har lång erfarenhet av att göra denna dag perfekt och vi hjälper gärna till med allt från första planering och är sedan med genom hela processen.

Låt oss hjälpa till att göra just Er stora dag till den bästa i era liv. Vi har lång erfarenhet av att genomföra alla typer av bröllop, från det mindre traditionella till den stora med just ert favorittema. Tillsammans med er skräddarsyr vi en helhetslösning efter just era önskemål och hjälper till med all planering som hör denna stora dag till.

Vi tar fram och arbetar med de bästa råvarorna efter inspiration, säsong och era specifika önskemål. Total valfrihet finns självklart för att presentera middagen som en genomgående meny eller som en buffé efter tema och säsong. Har ni själva redan en klar syn på vad ni önskar bjuda på så hjälper vi till med att realisera detta efter era specifika önskemål.

Full anpassning görs givetvis till alla eventuella önskemål för så väl specialkost som allergier.

Ni är varmt välkomna att höra av er för planering av en av de viktagste dagarna i ert liv. Givetvis hjälper vi till med allt ni skulle kunna tänka er att behöva för en lyckad fest så som Porslin, Personal, Lokaler, Arrangemang och givetvis – en oförglömlig meny. 

Bröllops catering i Malmö Lund Skåne

Välkomna att kontakta oss för att skapa er lyckligaste dag
040-301919 eller info@oliviasdeli.se

Seo Wizard powered by http://seo.uk.net